Påmelding jubileumsmiddagen

PÅMELDING

Påmelding gjøres her: https://forms.office.com/r/WYUfQujnGK

DONASJONSDAGEN 2022

Bli med å markere årets Donasjonsuke som frivillig! Nå kan vi endelig ha stands igjen, og møte folk der de er! Rekordmange står på venteliste for et nytt organ, og nettopp derfor trenger vi din hjelp. 

Donasjonsuka 2022 arrangeres 17.–24. september. Vi trenger frivillige over hele landet som vil stå på stand eller markere Donasjonsuka på annen måte. Du velger selv hvordan du vil ta i bruk materiellpakken vi sender deg. Få med deg venner og kjente og lag en stand på kjøpesenteret, eller del ut Donorkort og heng opp plakater slik det passer deg. Pakken du får tilsendt vil inneholde Donorkort, plakater og andre kampanjeeffekter.

Les mer

TIL VÅRE HOVED- OG FAMILIEMEDLEMMER I NORDLAND

Helgen 30. september til 2. oktober inviterer vi dere til familiesamling på Kjerringøy.
Ta med samboer/ektefelle og barn eller barnebarn, og bli med oss på en hyggelig helg på Kjerringøy Bryggehotell.

Mer info

VI ØNSKER OSS FLERE MEDLEMMER!

LNT, Nordland fylkeslags innsatstrofé 2022 - En verdig måte å hedre våre ivrige og dyktige tillitsvalgte på!
Fra og med årsmøtet i 2019, har fylkeslaget etter vedtak på landsmøtet delt ut en oppmerksomhet til et medlem som har gjort en ekstraordinær innsats for fellesskapet.
Prisen er en skarv smidd av smeden i Sund i Lofoten.
Juryen i LNT, Nordland fylkeslag består av Per Nordnes, Sissel Lorentzen og Hans Kristian Pedersen.
 
Ei god stund før årtusenskiftet kom dette gullet inn i LNT-familien. Med andre ord har dette mennesket vært med oss lenge, heldigvis - og skal være med oss i 100 år til. Etter den tid tar personen 1 år av gangen. Denne personen ble en trofast deltaker på samlinger, kurs, fagseminar og møter - ja overalt hvor det serveres fagstoff, historier, mat og drikke.
 
Denne personen er kjent for sin smittende latter og gode humør, men har også sine mørke sider når vedkommende med uglens nattesyn sniker seg fra rorbu til rorbu, eller like gjerne fra leilighet til leilighet for å se om noen ennå er oppe, så det går an å få seg en prat og litt latter. For hvor denne personen enn befinner seg, blir det en humørfylt atmosfære! Det er ikke tall på hvor mange sykepleiere og pasienter denne personen har vervet som medlem i LNT, men det er ikke få!
 
Dette humørfylte mennesket har sett utviklingen med flere utenlandske nyrepasienter, lagt merke til språkvanskene, og har da selv holdt kurs for oss nyrefolk og besøkere ved dialysepostene.
 
LNT Nordland har arrangert sydenturer for medlemmer - også de som går i dialyse - hvor egen medbrakt sykepleier er en nødvendighet for medreisende pasienters trygghet. Der har også denne personen stilt opp som medreisende sykepleier, og tatt det ansvaret dette tross alt er. Og på siste sydentur ble ansvaret sterkt utfordret. Både for sykepleieren og LNT-lederen.
 
Vedkommende ble valgt inn i fylkesstyret første gang lørdag 7. februar 2015 kl. 14.00 på Thon Hotel Nordlys i Bodø, og har vært i styret siden da. Så har denne personen ofte kommet med innspill som har fått styret til å enten bremse eller endre kurs, og vi kommer til å savne deg i dypt styret. Men det alle beste med vedkommende, er omsorgen for pasientene, hennes faglige kunnskap - og hennes omtenksomme råd, ja og sist men ikke minst – ho e jo vårres!
 
EVA HELGESEN - kan du kom frem?

Nina Roland, styreleder i Stiftelsen Organdonasjon gir oss en status for organdonasjon i Norge.

Klinisk Ernæringsfysiolog Trine Larsen presenterer prosjektet: Kosemat for småspisere.

Stina Nordine gir oss en smakebit på reisen fra Nordkapp til Lindesnes i campingbil med dialysemaskinen på sengekanten.

Fylkesårsmøtet 2022

FAGSEMINAR OG FYLKESÅRSMØTE 5. MARS

 • AMBASSADONOR

  Prosjekt Ambassadonor er med på å muliggjøre vårt arbeid med å informere om organdonasjon, samt vårt livsviktige arbeid for medlemsmassen.

 • Støtt vårt arbeid

  Støtt LNT Nordland med din grasrotandel.
  Midlene som kommer inn er øremerktet besøkstjenesten på våre 8 sykehus i Nordland fylke.

 • Andre måter å støtte på

  For oss som er blitt voksne og har det meste vi trenger, kan det å gi en gave til LNT være mye bedre enn å få 12 lysestaker og 8 esker med konfekt i bursdagsgave.