AKTIVITET I FYLKESLAGET

1. mar, 2020

Pinsetreff på Offersøy Camping

Offersøy ā€“ en perle i Petter Dassā€™ rike
Vi inviterer atter en gang til Pinsetreff på Offersøy Camping ved Tjøtta.
Vi ankommer fredag 29. mai, og reiser hjem søndag 31. mai, men det er mulighet for å være til 2. pinsedag på egen regning for de som ønsker det.

Vi som er i styret vil gjerne treffe medlemmene i fylket, samt få fortalt om hva vi holder på med, har planer om å diskutere erfaringer og svare på spørsmål. Og ved sammenkomster som dette blir det alltid behov for å høre andres erfaringer, men også samtidig fått luftet sine egne erfaringer. For vi er jo alle i «samme båt» - noen er allerede transplantert, mens andre går i dialyse.

Hva med dem der hjemme?
Så treffer vi også de pårørende. Dette er en større gruppe, som ikke har gått i dialyse, men som likevel blir nokså mye berørt av dette. De pårørende har nok blitt oversett i mange sykdomssammenhenger! Deriblant vår, noe vi har prøvd å rette på med slike treff som dette, men også å møtes til stavgang, julelunsjer og slike ting. Alle pårørende får livet påvirket når en i familien må begynne i dialyse. Det blir alltid en endring i situasjonen når et familiemedlem MÅ flere ganger i uka dra til sykehuset eller dialysestasjonen. Derfor mener vi i LNT at de pårørende også skal bli med når vi arrangerer slike treff som dette.

Hva koster det å delta? Jo kr. 500,- per voksen!
På grunn av at vi får støtte fra det offentlige, må vi ha en liten egenandel per person på kr. 500,-
Påmelding til post@lntnordland.org snarest, og senest 2. mai, og husk at først til mølla prinsippet gjelder!

Vi har bestilt 10 hytter denne gangen, og de har 1 eller 2 soverom. Med andre ord må noen dele hytte, men det finner vi ut av når vi vet hvor mange som er interessert. Noen hytter er også for 2, og alle får soverom og ingen trenger å ligge på sofa. www.kystferie.no/overnatting/

Fylkeslaget dekker leie av hyttene og leie av plass til campingbil. Fylkeslaget dekker også leie av grillhytta og møterommet, kveldsmat fredag samt grillmat til felles bespisning lørdag kveld. Frokost og lunsj tar dere selv med. Kjøring dekkes av den enkelte.

28. okt, 2018

Stavgang - Klikk her -> Her finner du informasjonen du trenger

Vil du delta på kurs i stavgang?
Send en e-post til leiloren@outlook.com så sender vi deg informasjon.